HTML

Joób Sándor

Mit csinál most Joób Sanyi?

Utolsó kommentek

Friss topikok

Határ a csillagos ég

2012.08.08. 10:30 szily

Sanyi bajban van!

Az élet egy őrült körhinta, főleg Sanyi élete persze: hősünk olyan megrázó levéllel jelentkezett pár perce a vállalati levelezőlistán, hogy nem volt kérdés, a blognak azonnal fel kell  támadnia másfél éves tetszhalálából. Most nincs időnk elmesélni, hogy mi történt azóta Sándorral, a helyzet ugyanis, nem túlzok, DRÁMAI!

De beszéljen Ő Maga:

Sziasztok, ki tudná odaadni nekem egy órára havi vagy éves BkV-bérletét, mert elkapott az ellenőr, és be kéne mutatnom az Akácfa utcában. Maga az ellenőr javasolta, hogy kérjek vkitők olyan bérletet, ami tegnap érvényes volt, de szakerto haverom azt mondta így sem úszom meg, mert a bérlet számát mindenkinek be kell írnia a bérletszelvénybe. Szóval mi a megoldás, ki tudja?

A segélysikoly annál furcsább, hogy mindenki úgy tudta, Sándor éppen Svájcban van. Többet most nem tudok írni, mert csöng a telefon, mentenünk kell Sanyit!

Szólj hozzá!

Címkék: dráma bérlet reneszánsz


A bejegyzés trackback címe:

https://joobsanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr694701387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása