HTML

Joób Sándor

Mit csinál most Joób Sanyi?

Utolsó kommentek

Friss topikok

Határ a csillagos ég

2008.02.02. 14:37 goran21

Sanyi jóóóól meghúzta

  A blog újraindításában nagy szerepe volt Trendynek, aki blogjában elmesélte Joób Sanyival való találkozásának történetét, íme:

Megismerük joobsanyit, a világ legnagyszerűbb bloggerét, és megbizonyosodtam arról, hogy sanyi nagyon okos, végig nagyon okosakat mondott a konyhában. sajna már nem igazán emlékszem, hogy mitket, de arra tisztán emlékszem, hogy jóóóól meghúzta a puskárkrisztián által sörösüvegben hozott házipálinkát, majd azt mondta: "hát ez nem sör, basszus."

 Azt azért el kell mondanunk, hogy Sanyi nem sztárblogger, hiszen blogját nem ő írja, de ezt a jelek szerint nem sietett Trendy tudomására hozni. Persze, emiatt nem haragszom Sanyira, sőt, ha lehet még jobban kedvelem, hiszen, lám, ő is éppen olyan esendő, mint bármelyikünk. De hát ez a blog nem rólam szól, én csak hű krónikása vagyok Joób Sanyi hétköznapjainak.

És egy kép az ominózus buliból.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://joobsanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr29322114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jacks_colon (törölt) 2008.02.02. 19:29:45

Szeretnék én is ott lenni az interweb-en, és szeretnék sztárblagger lenni. Nagyon trendi vagyok (már nő a borostám is), és nem szedek semmilyen brogot.
Kérlek mondjátok el mit kell tennem.

goran21 2008.02.02. 20:00:13

Brogot mi sem szedünk. Csinálj mindent úgy, mint eddig, már lefoglaltam a jacks_colon.blog.hu-t.

wendy 2008.02.03. 01:00:42

kérem javítani, mert ezeket a mondatokat én irtam, igaz, hogy trendy és wendy írja a blogot, de a beszélő mindig változik, és itt én beszéltem.
süti beállítások módosítása