HTML

Joób Sándor

Mit csinál most Joób Sanyi?

Utolsó kommentek

Friss topikok

Határ a csillagos ég

2008.02.04. 10:26 goran21

Breaking news: Joób Sanyi beteg

 

 A betegség még az olyan erős szervezetet sem kíméli, mint Joób Sanyié. Ágynak döntötte az influenza, íróasztala üresen árválkodik, a vírusokkal folytatott vesztes küzdelemre egy üres, gyűrött papírzsebkendős tasak, egy orrcsepegtető és egy kis lábas emlékeztet. Megkérdeztük Sanyit, hogy érzi magát. A szívszorító válasz így hangzott: „Úgy érzem magam, mintha orrba vágtak volna egy szívlapáttal”.

Sanyi, innen a távolból üzenjük: NE ADD FEL! Fiatal vagy, a szakmának szüksége van Rád, sok nagyszerű szájbarágót kell még megírnod, hogy az ember ne nézzen teljesen hülyén, ha egy társaságban hozzá kellene szólnia. Hogy valaki fel merje tenni helyette a legegyszerűbb kérdéseket. Hogy tudja, mi a téma.

2 komment

Címkék: betegség sanyi lábas


A bejegyzés trackback címe:

https://joobsanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr2324229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vinczebarbi 2008.02.04. 12:06:42

képzeljétek, szombaton 3 körül sanyi felhívott, hogy egy cikkhez tanácsot kérjen, amit éppen BETEGEN írt!

Sanyi, gyógyulj meg hamar!
süti beállítások módosítása