HTML

Joób Sándor

Mit csinál most Joób Sanyi?

Utolsó kommentek

Friss topikok

Határ a csillagos ég

2008.02.07. 16:40 goran21

Joób Sanyi Berlinben

Joób Sanyi nemcsak a magyar, hanem a német nyelvet is igen magas szinten műveli. Egy évet töltött Berlinben, és olyan egzotikus helyekre is eljutott, mint egy Omega-koncert Landsberg bei Hallében.

A tényre Vincze Barbi hívta fel a blogunk figyelmét, és mindjárt fotót is mellékelt hozzá. Nem kell mondanunk, ugye, hogy a kép bal szélén, bordó kabátban, az a Sanyi.

A koncertről Barbara az Indexre írt beszámolót, itt találhatjátok a képet is. Sanyi pedig - kapaszkodjatok meg, milyen sokoldalú - a Magyar Hírlapon emlékezett meg az eseményről. Egy emlékezetes részlet Joób Sanyi cikkéből:

Kezdetben kicsit olyan a hangulat, mint a nyolcvanas években a keszthelyi szabadtéri színpadon az idény vége felé. Itt vannak az egykori keletnémetek Balatonakarattyáról és Zamárdiból, ugyan kicsit őszebben, kicsit pocakosabban, de még mindig hosszú hajjal.
Köszönjük, Sanyi!

1 komment

Címkék: berlin omega sanyi vincze barbara


A bejegyzés trackback címe:

https://joobsanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr72329673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bela 2008.02.20. 18:32:51

na mivan, megsem megy a blog? kozben sanyi nagyon okosakat ir, olyan objektiven mutatja be a tandij melletti es elleni erveket, hogy mar lassan azt sem tudom tamogatom e vagy ellenzem! (az informacio bizonytalansagot szul!)
csak igy tovabb, sanyi!
süti beállítások módosítása